Deze website gebruikt cookies. Meer informatie en lees hoe U zich hiervoor afmelden kunt.

 
Advertentie
 
 
 
 
 
 

Cholesterol tabletten
en voedingssupplementen

  • Voor behoud verantwoord cholesterolgehalte

  • 100% plantaardig, plantensterolen

 

50-plussers stellen meestal andere eisen aan een zorgverzekering. Vaak zijn goede dekkingen voor fysiotherapie en geneesmiddelen belangrijk.

 
 
 

 

 

Voor vrouwen of voor mannen

 
 
 

Zorgverzekering vergelijker

Artrose glucosamine Vitamine-D

Artrose is slijtage van het kraakbeen, het veerkrachtige weefsel dat de uiteinden van de botten in de gewrichten bekleedt. Het wordt dan ook in de volksmond ook wel ďgewrichtsslijtageĒ genoemd.
Artrose is vaak pijnlijk en kan er voor zorgen dat mensen beperkt worden in hun bewegingsmogelijkheden.

Boeken over artrose

Diverse boeken over artrose. Boeken over onderzoek en behandeling.  Zorgboeken met tips.

Artrose, Vitamine D, Glucosamine

Kijk voor hulpmiddelen bij het bewegen onder de rubriek  :  Dienstverlening zorg en ondersteuning
Artrose specialist Artrosespecialist.nl heeft hulpmiddelen voor mensen die last hebben van artrose. 
Je kunt er gratis advies krijgen van een therapeut.  Therapeuten als  een fysio-, Manueel-, Podoposturaal therapeut, Ergotherapeut of Sportpodoloog die kunnen advies geven.  Voor alle ledematen zijn er hulpmiddelen die aangeboden worden via Artrosespecialist.nl. 
 Alleen de beste producten worden verkocht die uitgebreid getest zijn.  Niet goed, geld terug. Hulpmiddelen voor 21.30 besteld, volgende dag thuis.

Glucosamine

 

Glucosamine.com is Specialist in glucosamine. Webshop met voedingssupplementen voor gezonde gewrichten.  Waaronder visolie (omega-3) en multivitamine . Alleen supplementen waarvan de werking bewezen is en de veiligheid niet omstreden is worden aangeboden.  Glucosamine onderscheidt zich door de keus voor kwalitatief hoogwaardige ingrediŽnten uit West-Europa en de Verenigde Staten. Arthro-5 is het krachtigste supplement ter wereld tegen artrose. Alle ingrediŽnten zijn van natuurlijke oorsprong.

Wat is artrose

Brochure van het reumafonds met uitleg over wat artrose is.

Artrose vereniging

Landelijke artrosevereniging die is aangesloten bij de ReumapatiŽntenbond. Artrose valt onder de reumatische aandoeningen. De vereniging brengt mensen met artrose met elkaar in contact en geeft informatie en voorlichting over artrose. Streeft naar erkenning van artrose als chronische aandoening.

Glucosamine aanbieding

Glucosamine met curcumine (geelwortel), voor soepele gewrichten in de meest aanbevolen vorm van glucosamine.

Artro silium

Atrose - Momenteel (en ook voorheen) wordt agressief geadverteerd voor het bedenkelijke wondermiddel Artro silium tegen artrose, wat voor een hoge prijs verkocht wordt. Mocht u aanschaf overwegen lees dan vooral eerst het artikel Kwakzalf Artrosilium  en van het artikel Genezing per postorder  - het onderdeel Organisch silicium. De werking van Artrosilium is niet bewezen, en de verkoopfirma wisselt regelmatig van naam en adres
(vaak een antwoordnummer).
Tegenwoordig is ongeveer hetzelfde product met de naam Flexilium GC+ op de markt gebracht.

Vitamine D en calcium Vitamine D en calcium zijn ondersteunend en belangrijk bij het in stand houden van het beenderengestel. Maar beschouw ze niet als geneesmiddel.

Glucosamine bij de drogisterij

Sommige mensen zeggen baat te hebben bij glucosamine. Toch wordt er over de werking van glucosamine gediscussieerd. Lees b.v. de artikelen hieronder. Wilt u toch glucosamine proberen dan kunt u dit bijvoorbeeld aanschaffen bij de drogisterij. Het is te koop in verschillende prijsklassen.

Glucosamine wikepedia

Er wordt geconcludeerd dat geen eensluidend gegeven kan worden over de effectiviteit van het gebruik van glucosamine bij artrose.

Glucosamine

Meerdere onderzoeken toonden aan dat glucosamine niet werkt tegen artrose. Nu is er weer een onderzoek geweest waar patiŽnten eens anderhalf jaar werden behandeld. Het resultaat bleef hetzelfde : geen werking tegen artrose.

Zorg, dienstverlening en ondersteuning

hulpmiddelen
wereld

Hulpmiddelwereld is gespecialiseerd in hulpmiddelen voor ouderen. Ook kunt u hier een scootmobiel kopen. Verder zijn er hulpmiddelen zoals passende rollators, drinkbekers, wandbeugels, douchestoelen, grijpers in het assortiment.

Rollators goedkoop

Rollatorgoedkoop heeft rollators voor ouderen en anderen die een rollator nodig hebben. Verkoopt ook de Quatro rollator, die als beste uit de test kwam bij het tv-programma Kassa. Kassa vond deze rollator plezierig in gebruik en van goede, stevige kwaliteit. De Quatro rollator is er in blauw en zilver.

Zorgthuiswinkel

Zorgthuiswinkel heeft hulpmiddelen zoals mobiliteit producten wandelstokken, rollators, krukken, wandbeugels, aan- en uitkleedhulpen, keukenhulpmiddelen. grijpers. Ook medische hulpmiddelen als thermometers, bloeddrukmeters, medicijnaccessoires. Ook handige hulpjes voor in de tuin en in de keuken.

welzijnswinkel De producten van welzijnswinkel.nl maken mensen het leven makkelijker. Zoals douchestoelen, toiletverhoger en toilet hulpmiddelen, keukenhulpen, hulpmiddelen voor Ondersteuning, rollators, looprek. Ook hulpmiddelen voor in bed en bij het eten en drinken.

Rolstoel en Scootmobiel accessoires

Diverse Scootmobiel en rolstoel accessoires als tassen, regencape en regenkleding, voetenzakken,  schootsdekens,  wikkeldekens,  zitkussens en bescherming als afdekhoezen en zitting beschermhoes.

naamplaatje

Een identiteitsplaatje zorgt ervoor dat u alle belangrijke persoonlijke gegevens bij u draagt. Het identiteitsplaatje laat in zien wie u bent en waar u woont. Of welke allergieŽn u hebt en wat uw medicijngebruik is. Het is ongeveer 5 x 3 cm groot en is gemaakt van roestvast edelstaal: oersterk en nikkelvrij.

Gebruikte Hulpmiddelen

Gebruikte Hulpmiddelen Centrum levert hulpmiddelen zoals patiŽntenliften, opstahulpen, sanitaire hulpmiddelen, toilet-douchestoelen, tilliften, tilbanden.

Loophulp- middelen

LoophulpmiddelenStore biedt een ruim assortiment loophulpmiddelen als rollators, wandelstokken, looprekken etc.

Comfortland zorgwinkel

Een groot warenhuis met zeer veel ondersteunende artikelen voor bij het lezen of schrijven, aankleden,  baden, douchen of voor op het toilet, bij het bedienen, of hulpmiddelen voor het boodschappen doen, eten of drinken.
Maar ook kunt u hier kijken indien u ondersteuning nodig hebt bij het huishouden of werken in de keuken of in de tuin. Ook is er een groot assortiment spelletjes en hobby artikelen. En telefoons met aanpassingen.

Zorgverzekering, zorgpolis ouderen vergelijken 

Independer Zorgverzekering vergelijken

Bij independer kunt u de verschillende zorgverzekeringen vergelijken. Verder is het mogelijk om bij het afsluiten van een zorgverzekering korting tot 12% te krijgen, op basisverzekeringen en/of aanvullende verzekeringen.

Zorgkiezer

Is een website waar je zorgverzekeringen kunt vergelijken op premie en dekking en zorgverzekering korting. U kunt hier zowel de basisverzekering of, aanvullende zorgverzekeringen, of een tandartsverzekering vergelijken. De verzekering bij de best passende aanbieder kan eventueel direct online afgesloten worden. Zorgkiezer heeft ook een gratis overstapservice waarmee de oude verzekering opgezegd kan worden.

Zorg-
verzekering info rijksoverheid

 

Een zorgverzekering dekt de kosten voor geneeskundige zorg. Welke kosten dat zijn, hangt af van het pakket dat u afsluit. De overheid stelt het verzekerde pakket van de zorgverzekering vast. Dit is het basispakket. Voor behandelingen die buiten het pakket vallen, kunnen mensen zich aanvullend verzekeren. Dat is niet verplicht. Meer informatie is te vinden op de site.

OHRA Zorg

Volledige vrijheid in de keuze van uw zorgverlener, met Keuze uit 6  aanvullende zorgverzekeringen en 2 tandartsverzekeringen.

Agis 50+ zorg Agis zorgverzekeringen, waaronder zorg polis SENIORENVERZEKRING 50+

CZ zorg- verzekering

Met 4 sterren beoordeeld door de consumentenbond.
CZ is al 85 jaar zorgverzekeraar. CZ heeft een ruime keuze aan basisverzekeringen, aanvullende en tandartsverzekeringen. Keuze uit ruim 45.000 zorgverleners.  Korting op behandelingen buiten de zorgverzekering en op gezondheidsproducten.

CZ  ZZP

Speciaal voor zzpíers heeft CZ nu de nieuwe ZZP zorgverzekering met voor het hele gezin 7% korting op de basisverzekering en 8% korting op alle aanvullende verzekeringen (ook de tandartsverzekering).

Just

Niet speciaal voor senioren. Just is een simpele en scherp geprijsde online zorgverzekering van CZ.

Wijzigingen basispakket

Het eigen risico bkijft  Ä375, Gecombineerde leefstijl interventie (GLI), Zittend ziekenvervoer,  Oefentherapie bij COPD. Paracetamol, vitaminen en mineralen uit het basispakket

WMO

 

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) zorgt ervoor dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen. Uw gemeente biedt hulp als u hindernissen in het dagelijks leven ervaart die u zelf niet kunt verhelpen. Bijvoorbeeld door zorgvoorzieningen te verschaffen als u een handicap heeft, chronisch ziek bent of vanwege uw leeftijd een beperking heeft. Veel ouderen maken gebruik van de WMO zorgvoorzieningen.

Hoogte eigen bijdrage AWBZ instelling

Met de  rekenprogrammaís van het CAK kunt u zelf uw eigen bijdrage AWBZ  berekenen. Het rekenprogramma berekent wat u ongeveer gaat betalen.

   

DokterOnline.com, Medicijnen, Recepten en Advies online

Ga naar het begin van deze pagina
  Disclaimer Seniorengids - 50 Plus info is onderdeel van  www.allerbest.nl