Deze website gebruikt cookies. Meer informatie en lees hoe U zich hiervoor afmelden kunt.
 
 
 
 
 
 
 

Cholesterol tabletten
en voedingssupplementen

  • Voor behoud verantwoord cholesterolgehalte

  • 100% plantaardig, plantensterolen

 
 

Stem vitamines af op uw behoefte - 50plus fit

 

 
 
artrose en zorg
nationale-trombosedienst-patienten
Hulpmiddelen lopen staan zitten
 
 

Zorgverzekering vergelijker

Gehoortest:
Vrijblijvend gratis hoortest bij u in de buurt

 
 

Vrijblijvend een gehoortest doen kan altijd

Doe een gratis gehoortest wanneer je wilt weten hoe het met je gehoor staat.  Ook bij twijfel, en als eventuele hoorproblemen niet groot zijn.
Slechthorendheid kan vaak eenvoudig verholpen worden. Belangrijk is om op tijd hulp te zoeken.  Want hoe langer een hoortoestel wordt uitgesteld, des te lastiger wordt het om je erop aan te passen.

Gehoortest aanrader voor 50plussers, ook zonder hoorprobleem

Ook als je 50-plusser bent en u heeft nog geen problemen is het verstandig om vrijblijvend een gehoortest te laten doen.

Gratis gehoortest bij u in de buurt aanvragen

Een gratis gehoortest aanvragen kan makkelijk bij Schonenberg

Wilt u zekerheid krijgen over hoe het momenteel met uw gehoor gesteld is,  doe dan de gratis gehoortest. Deze vrijblijvende en  gratis test kunnen mensen in Nederland, zowel jong als oud, aanvragen.  En kan bij een audicien bij u in de buurt ingepland en gedaan worden.

Er zijn 220  hoorspecialisten aangesloten bij Gehoortest.nl waar u zich kunt laten testen. Zij bieden u een kwalitatieve gehoortest en kunnen u helpen bij alle hoorproblemen.

 

Huishoudelijke en keuken hulpmiddelen

Er zijn heel verschillende hulpmiddelen die mensen zonder of met verschillende grote of kleine beperkingen heel goed kunnen helpen in de huishouding. Voor bij het eten bereiden zijn er handige blikopeners, flessen en potten openers. Ook handige messen waarbij je minder of op andere wijze kracht moet zetten en snijplanken.  Ook zijn er lichtgewicht grijpers die handig zijn in allerlei situaties. Bijvoorbeeld om iets van de grond op te rapen.  andere artikelen zijn: handige drinkbekers, ook bekers met een neusuitsparing, een warmhoudbord, een sleutel-draaihulp, tube uitknijper, anti-slip onderlegger.
Kijk ook bij de
hulpmiddelen wereld, een vergelijkbaar maar beetje ander assortiment

Bol zelfzorg winkel

Producten voor in elk huis zoals : middelen tegen insektenbeten, gehoorbescherming, middelen tegen hooikoorts, aambeien, middelen voor huid, haren of voor spieren, en nog veel meer.

 Contact Seniorengids - 50 Plus info is onderdeel van  www.allerbest.nl